L'Hèrcules ascendeix a Primera RFEF

El conjunt alacantí ha derrotat el Lleida en l'últim partit per 2-1 i vint mil aficionats han celebrat l'ascens en la plaça dels Estels d'Alacant

Celebracions de l'afició de l'Hèrcules CF per l'ascens a Primera RFEF
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
05 de maig 2024 - 14:30 Actualitzat: 06 de maig 2024 - 10:05

Ja és oficial. L'Hèrcules ascendeix a Primera RFEF, la tercera categoria del futbol nacional, després d'un últim partit en què ha guanyat el Lleida per 2-1. Un Hèrcules que viu un ascens 14 anys després.

El primer gol del conjunt alacantí ha arribat gràcies a Gómez Meneses en el minut 29, resultat amb què arribaven al descans. Ja en la segona part, poalada d'aigua freda només començar, amb el gol de Bakero.

Però la il·lusió de tota una ciutat emocionada amb el seu Hèrcules ha pogut més i Coscia amb una gran cabotada en el minut 62 ha tornat a avançar el seu equip.

De vesprada, la festa es traslladava del Rico Pérez a la plaça dels Estels que no vivia un ascens del seu equip des de feia 14 anys quan van pujar per última vegada a Primera. La plaça plena, 20.000 persones en estimacions oficials, per a rebre l'autobús amb els campions.

Les celebracions continuaran este dilluns de vesprada amb la recepció de l'equip a l'Ajuntament a les set i salutació a tota l'afició des del balcó del consistori.  

X: @cfhercules
X: @cfhercules / Els jugadors de l'Hèrcules celebren amb l'afició el seu ascens a la plaça dels Estels d'Alacant.
L'alegria de l'afició de l'Hèrcules després de l'ascens
L'alegria de l'afició de l'Hèrcules després de l'ascens / X: @cfhercules
Vint mil aficionats celebren l'ascens de l'Hèrcules en la plaça dels Estels d'Alacant
Vint mil aficionats celebren l'ascens de l'Hèrcules en la plaça dels Estels d'Alacant / Pablo Miranzo (Efe)

L'Atlètic Saguntí baixa a Tercera RFEF

En el duel provincial de la jornada l'Atlètic Saguntí ha certificat el seu descens a Tercera RFEF després d'empatar a casa del València Mestalla per 0-0 que, a la seua vegada, ha aconseguit mantenir la categoria.

També et pot interessar

stats