L'Elx reforça el lateral dret amb l'arribada d'Antonio Barragán

Aquesta és la primera de les incorporacions que espera tancar el club en les últimes hores del mercat de fitxatges.

Antonio Barragán, amb la samarreta de l'Elx
Antonio Barragán, amb la samarreta de l'Elx / @elchecf

L'Elx apura les últimes hores del mercat de fitxatges, que es tanca aquest dilluns a les 24:00 h, per a reforçar una debilitada plantilla amb l'objectiu d'aconseguir la permanència en la màxima categoria del futbol espanyol. Antonio Barragán, procedent del Betis, és la primera de les cinc o sis incorporacions que s'espera que arriben en les pròximes hores.

Barragán, exjugador del València, reforçarà una de les posicions més debilitades en la plantilla, el lateral dret. La lesió de l'únic futbolista específic per a aquesta posició en la plantilla, Miguel Ángel Cifuentes, havia convertit en una obligació el fitxatge d'un jugador que donara més alternatives al tècnic argentí Jorge Almirón. Fins ara, el migcampista Josan Ferrández ha cobert la baixa de Cifu en els dos últims partits.

Tot i disposar d'una plantilla limitada, el balanç de l'Elx a la Lliga es podria considerar més que positiu. Els franjaverds han sumat quatre punts en els tres partits de Lliga: derrota contra la Reial Societat, victòria a Ipurúa contra l'Eibar i empat a casa contra l'Osca.

També et pot interessar

stats