L'Elx puja a la Lliga Reto Iberdrola

L'equip franjaverd ha superat La Garita de Telde en el play-off d'ascens i jugarà en la segona categoria del futbol estatal juntament amb el Joventut Almassora

Les jugadores de l'Elx celebren un gol
Les jugadores de l'Elx celebren un gol / Twitter: @CLAUSCLAUS3

L'Elx ha aconseguit l'ascens a la Lliga Reto Iberdrola després de guanyar 0-2 La Garita de Telde en el partit de tornada del play-off d'ascens. L'equip franjaverd, que ja va guanyar 5-0 en l'anada, acompanyarà el Joventut Almassora en la segona categoria del futbol estatal.

L'Elx ha tornat a mostrar-se molt superior a les canàries i ha controlat el partit des del principi. María Jarillo ha avançat les franjaverdes a les acaballes de la primera part i ja en la represa, en el minut 76, la m`xim golejedora, Sara Roca, ha fet el segon i definitiu.

L'equip entrenat per Quique Cano ha culminat així una gran temporada amb l'ascens a la Reto Iberdrola, categoria en què només hi haurà dos equips valencians, quan aquesta temporada n'hi havia cinc. L'ascens del Vila-real a Primera i els descensos de l'Aldaia i els filials del València i el Llevant han reduït el nombre d'equips de la Comunitat Valenciana en la segona categoria.

També et pot interessar

stats