Descensos en cadena dels filials de València i Llevant

Amb l'Aldaia i el València B ja descendits, en l'última jornada tres equips lluitaven per no baixar: l'Almassora, el Gran Canària i el Llevant B.

A l'esquerra l'entrenador del València B i a la dreta una jugadora del Llevant
A l'esquerra l'entrenador del València B i a la dreta una jugadora del Llevant / Twitter: @VCF_Femenino i @CanteraGranota

La Lliga Reto Iberdrola passarà de cinc a només un equip valencià la pròxima temporada. L'ascens del Vila-real a la Primera Iberdrola i el descens de l'Aldaia i dels filials del Llevant i del València deixa només el Joventut Almassora en la categoria del plata del futbol femení a Espanya.

Amb l'Aldaia i el València B ja descendits, en l'última jornada tres equips lluitaven per no baixar: l'Almassora, el Gran Canària i el Llevant B. La victòria dels dos primers i la derrota del conjunt granota han consumat el descens del Llevant i la permanència de l'equip almassorí.

Els descens dels filials és encara més preocupant perquè això suposa un descens en cadena dels planters. El València C, que estava en la Primera Nacional passarà a jugar en la Lliga autonòmica Valenta, com també ho farà el Llevant C. I el València i el Llevant que jugaven en aquesta Lliga passaran a fer-ho en Primera Regional.

L'Elx, amb opcions d'ascens

Amb la permanència dels València i Llevant en la màxima categoria estatal, l'únic equip que pot acabar en aquesta categoria la pròxima temporada és l'Elx, que s'ha proclamat campió del seu grup de la Primera Nacional i lluitarà als play-offs per l'ascens a la Reto Iberdrola.

També et pot interessar

stats