La Primera Iberdrola tindrà tres equips valencians

El Llevant i el València han confirmat la seua presència la pròxima temporada i el Vila-real va ascendir fa unes setmanes

La valencianista Anna Torrodà persegueix una jugadora de l'Eibar
La valencianista Anna Torrodà persegueix una jugadora de l'Eibar / Twitter: @SDEibar

La victòria del València a Eibar ha confirmat la salvació matemàtica de l'equip blanc-i-negre en la màxima categoria del futbol femení a Espanya. Aquesta permanència, al costat de la del Llevant, que està a un pas de classificar-se per a la Champions, i l'ascens del Vila-real, han fet que la Comunitat Valenciana tinga tres equips la pròxima temporada en la Lliga Primera Iberdrola, la seua màxima representació.

Còmoda victòria valencianista a Eibar (0-1)

El València ha aconseguit guanyar per la mínima l'Eibar amb un gol d'Anita Marcos després d'un partit en el qual les locals no van disposar d'oportunitats clares. Només un gol anul·lat al conjunt basc, en el minut 90, va fer perillar la victòria visitant.

Toletti desembossa el Llevant (2-3)

El Llevant s'ha imposat al Madrid en un partit en el qual, després d'anar per davant en la primera meitat amb els gols de Andonova i Esther, ha vist complicat el triomf quan, en huit minuts, l'equip madrileny ha empatat el duel. Toletti, en la primera ocasió de la segona part per a l'equip granota, ha marcat el gol de la victòria.

El triomf permet a l'equip de María Pry recuperar la segona posició, a falta del que faça el Reial Madrid contra l'Athletic Club. A més, una entropessada de la Reial Societat el classificaria matemàticament per a la pròxima edició de la Champions League, en quedar entre els tres primers classificats.

També et pot interessar

stats