Els de Fran Escribá sucumbeixen per 0-2 davant d'un Alabés amb més pegada

L'Elx es complica la permanència contra l'Alabés
L'Elx es complica la permanència contra l'Alabés / Manuel Lorenzo (Efe)

L'Elx perd el duel a vida o mort, primera de les tres finals que li quedaven per a tractar de buscar la permanència un any més en Primera Divisió.

Tot i que les intencions de l'equip comandat per Fran Escribá eren bones, als franjaverds se'ls apagava la llum cada vegada que travessaven la línia de tres quarts de camp. Així i tot, la primera ha sigut per a Lucas Boyé, que ha estat a punt de fer un dels gols de la temporada després de rematar de manera acrobàtica un centre de Josan des de la dreta. No obstant això, els reflexos de gat de Pacheco han frustrat la rematada.

A poc a poc l'Alabés ha anat guanyant terreny. Primer Luis Rioja ha rematat al pal curt un xut després d'una cavalcada des del mig del camp i, després, en el minut 40, Joselu ha posat el 0-1 per a l'Alabés després d'avançar-se a la defensa a una passada del mateix Rioja.

En la represa, el domini de l'Elx s'ha fet més patent, però les ocasions seguien sense arribar. Amb l'Elx bolcat, un bon contraatac de l'Alabés ha finalitzat en el gol de Luis Rioja, que ha empalat a la primera la centrada de Joselu.

L'Elx, tocat, intentava reaccionar, però la serietat defensiva de l'Alabés li ho ha impedit. Això, i un gran Pacheco que, a la fi, ha sigut decisiu amb una parada en el minut 57 a la cabotada de Lucas Boyé.

El partit ha anat morint, però l'Alabés encara ha pogut fer el tercer. La rematada d'Édgar des de fora de l'àrea ha pegat en el pal.

Finalment l'Elx es complica l'existència i haurà de buscar el miracle en els dos partits que li queden contra el Cadis i l'Athletic Club.