Jornada negra en la Primera femenina

Els tres equips valencians, el Vila-real, el València i el Llevant, han perdut els respectius partits

Belén, Irene i Carro
Belén, Irene i Carro / La Liga

La jornada número 12 de la Primera Divisió femenina ha sigut molt negativa per als interessos dels equips valencians, ja que cap dels tres ha sigut capaç de sumar ni tan sols un punt. El Vila-real ha perdut 0-2 contra el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid ha derrotat el Llevant 2-1 i el València ha caigut 3-1 contra l'Alabés.

El Vila-real claudica al final

El Vila-real ha plantat cara al Reial Madrid però ha acabat cedint a la derrota en els instants finals del partit. Dos gols de les blanques en els últims deu minuts han condemnat les groguetes, que han merescut un millor premi.

Aquest resultat manté l'equip de Sara Monforte en l'últim lloc de la Primera Iberdrola.

El Llevant cau contra un rival directe

El Llevant no ha pogut sumar en la visita a un dels rivals directes en la lluita per a classificar-se per a la Champions la temporada que ve. L'equip granota ha competit bé, però ha perdut 2-1 contra l'Atlètic de Madrid.

Tounkara ha avançat les matalaferes en l'equador de la primera part, però Gio ha aconseguit empatar poc abans del descans. Ja en la represa, Bárbara ha marcat el segon i definitiu gol, que deixa les granotes a sis punts del tercer lloc.

L'Alabés supera el València

El València tampoc ha pogut endur-se res positiu de la visita a l'equip revelació de la temporada, l'Alabés, en caure 3-1. Ds gols en quatre minuts en la represa han sentenciat el duel.

Després d'una primera part igualada, les basques han aprofitat un moment d'inspiració per a tancar el partit. Tres gols en 17 minuts han matat l'equip d'Andrea Esteban, que es manté fora dels llocs de descens a Segona.