Javi Rubio: "Només queda un passet més per a fer història"

L'autor del gol del Castelló es mostra agraït a l'afició i confiat a superar l'última eliminatòria.

Javi Rubio celebra el gol contra el Sant Andreu
Javi Rubio celebra el gol contra el Sant Andreu / Prensa CD Castelló
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Ricard Cobo del Prado
11 de juny 2018 - 14:22

Pas de gegant del conjunt orellut en les seues aspiracions de tornar a Segona B

El treballat empat (1-1) al camp del Sant Andreu va fer bo el 0-0 de l'anada i classifica els de la Plana per a la gran final, que tindrà com a premi l'ascens a Segona B.

Javi Rubio va ser l'encarregat de llançar i marcar el penal que encarrilava l'eliminatòria. Un dels homes clau durant la temporada dels orelluts es mostra feliç i "amb una injecció de moral tremenda després d'haver superat esta difícil eliminatòria".

Amb 34 anys i 5 lliguetes de classificació d'ascens jugades, Rubio sap que el premi final dependrà de xicotets detalls, com ara el suport de l'afició. "Estem molt contents per tota l'afició que es va desplaçar, i que una vegada més va demostrar que és d'un altre planeta, i per tota la gent que ens dóna suport dia a dia. És un orgull poder oferir a aquesta afició la classificació, i ara ja només queda un passet més per a fer història en un club tan gran com és el Castelló".

El suport de l'afició, clau

Tot i ocupar la posició de migcampista, Rubio ha marcat 14 gols durant la temporada. Ahir ho va tornar a fer quan l'equip més ho necessitava. "Sabíem que anava a ser un partit molt difícil, molt físic i amb gent molt experimentada, de xicotets detalls, amb molt de baló parat, molt de futbol directe. I a la fi, vam aconseguir que el duel es decantara del nostre costat. El fet d’haver-nos posat per davant amb el penal va posar les coses difícils al San Andreu a l’hora de capgirar el resultat de l'eliminatòria".

El jugador valencià, un puntal clau en l'esquema de Sergio Escobar, es mostra confiat en poder superar l'últim obstacle: "Anem a vore què ens depara el sorteig. Siga quin siga el rival, prepararem el partit a consciència per a poder aconseguir l'objectiu que tots desitgem".

També et pot interessar

stats