Ilaix Moriba passa el reconeixement mèdic

El jugador arriba cedit des del Leipzig alemany

Ilaix ja ha arribat
Ilaix ja ha arribat

El jugador guineà de 19 anys, Ilaix Moriba, ja està a València. Aquest dijous, ha passat el reconeixement mèdic a l'hospital IMED de Burjassot. Moriba arriba en qualitat de cedit des del Leipzig alemany per a reforçar el mig del camp de Bordalás, en què jugarà fins a final de temporada.

El migcampista està format en el filial del FC Barcelona, equip en què va jugar fins a la temporada passada. Després de no renovar, el club el va deixar marxar i va recalar en el club de l'est d'Alemanya. Després de tan sols sis mesos al país centreeuropeu, el jugador només ha pogut disputar 100 minuts amb el seu club, repartits entre lliga, copa i Champions League; i 219 minuts més en la Copa d'Àfrica, en què ha sigut una de les grans estreles de la seua selecció, ja eliminada.

Moriba pot jugar tant de pivot defensiu com de volant, però destaca pel seu portentós físic i arribada a l'àrea. S'espera que Bordalás l'utilitze per a substituir la més que baixa de Daniel Wass, que deixa el València per a convertir-se en nou jugador de l'Atlètic de Madrid.

També et pot interessar

stats