Gerard Moreno: “No estem on volem estar en la Lliga”

El màxim golejador del Vila-real ha superat ja la lesió que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc les últimes setmanes

Entrevista, Gerard Moreno

Gerard Moreno, una peça clau per al Vila-real, ha parlat hui en exclusiva per a À Punt Mèdia. El jugador referent dels groguets, que ha tornat a la competició oficial després cinc setmanes per una lesió en els isquiotibials, ha parlat sobre la situació de l’equip, que no passa pel seu millor moment. Després d’un inici de Lliga irregular, el Vila-real comença a veure des de lluny els llocs europeus, i el davanter ha reconegut que “no estem còmodes, ni estem on volem estar ara mateix, la situació no ens agrada”.

El 7 també ha analitzat la important partit de Champions que els espera contra l’Atalanta, un duel decisiu amb els octaus de final en joc. Gerard és conscient del nivell del rival, però assegura que els groguets afronten el partit amb la intenció de guanyar, i que pot ser “una bona oportunitat per a enganxar-nos i guanyar confiança”, ha sentenciat el davanter català.

També et pot interessar

stats