Ezequiel Ponce i Lucas Olaza, nous jugadors de l'Elx

El jugador argentí arriba per a reforçar la davantera i l'uruguaià la defensa.

Ezequiel Ponce es convertirà en nou jugador de l'Elx
Ezequiel Ponce es convertirà en nou jugador de l'Elx

L'Elx ha fet oficial el fitxatge del davanter argentí Ezequiel Ponce. Les càmeres d'À Punt Mèdia han vist, en exclusiva, com el jugador entrava aquest dijous a les instal·lacions de l'estadi Martínez Valero, on ha estat durant tot el matí.

L'equip franjaverd es pot permetre inscriure el jugador gràcies al fet d'haver deixat lliure la fitxa de Benedetto. Així, Ponce signarà amb l'equip després d'arribar procedent de l'Spartak de Moscou, amb què ha estat des de juliol de 2019 quan va abandonar la Roma direcció Rússia.

El nou jugador de l'Elx també és un vell conegut de la lliga espanyola. De fet, la temporada 16-17 va jugar al Granada, on va marcar 2 gols en 27 partits jugats entre lliga i Copa del Rei.

Ponce, de 24 anys, és un jugador que pot ocupar totes les zones de l'atac, tot i que es desenvolupa millor en el centre. Sense ser un gran golejador, l'argentí -que també té nacionalitat espanyola- pot ser el complement perfecte per a jugadors com Lucas Boyé, si finalment no se'n va.

En els últims anys a Rússia, Ponce ha marcat 25 gols en 73 partits i ha repartit cinc assistències.

Per una altra banda, Lucas Olaza s'ha convertit en el segon reforç de l'Elx en este mercat d'hivern. El defensa uruguaià arriba en qualitat de cedit des del Valladolid amb una opció de compra.

També et pot interessar

stats