Dinamarca i Itàlia ja esperen rival en quarts

El jugador del València, Daniel Wass, no ha participat amb la seua selecció en l'encontre per una indisposició

Els jugadors de Dinamarca (esquerra) i Itàlia (dreta) celebren un gol
Els jugadors de Dinamarca (esquerra) i Itàlia (dreta) celebren un gol / UEFA

Les seleccions d'Itàlia i Dinamarca són els primers equips classificats per als quarts de final de l'Eurocopa, després de superar dos eliminatòries molt diferents: els azzurri va necessitar d'una pròrroga per a superar Àustria mentre que Dinamarca va golejar Gal·les.

Els temps extra salva Itàlia

La selecció dirigida per Roberto Mancini, després de guanyar els seus tres partits de la fase de grups, no va poder derrotar Àustria en els 90 minuts reglamentaris.

Després, amb el gol de Chiesa en el minut 95, i amb el de Pessina en el 105, va evitar la primera sorpresa dels huitens de final malgrat que Sasa Kalajdzic va retallar distàncies en el 115. En quarts, es mesurarà al vencedor de l'eliminatòria que disputaran Bèlgica i Portugal aquest diumenge.

Dinamarca, a quarts sense Wass

Amb doblet de Dolberg i els gols de Maehle i Braithwaite, Dinamarca va superar amb comoditat Gal·les (0-4) en huitens de final de l'Eurocopa, al Johan Cruyff Arena d'Amsterdam, i s'enfrontarà dissabte que ve a Baku contra el vencedor del duel entre Països Baixos i República Txeca.

La Gal·les de Gareth Bale, que va ser la revelació de l'Eurocopa de França 2016, va caure en aquesta edició sense inquietar Dinamarca, un equip marcat pel problema cardíac en la primera jornada de la seua estrela Christian Eriksen.

La campiona d'Europa en 1992 va trobar la victòria gràcies a una de les societats més joves i interessants del campionat: Mikkel Damsgaard, migcampista de la Sampdoria que la setmana que ve compleix 21 anys, i Kasper Dolberg, davanter de 23 del Niça. El jugador del València, Daniel Wass, no va participar en l'encontre per una indisposició, com ha informat el club de Mestalla després del partit.

També et pot interessar

stats