Suspenen temporalment el Dinamarca-Finlàndia pel desmai de Christian Eriksen

El jugador danés està estable a l'hospital, on s'està recuperant a l'espera que li realitzen més proves

Els jugadors de Dinamarca fan rogle abans de començar el partit
Els jugadors de Dinamarca fan rogle abans de començar el partit / Stuart Franklin (Efe)

El partit entre Dinamarca i Finlàndia, corresponent a la primera jornada del grup B de l'Eurocopa, va suspendre's a les acaballes de la primera part després que el danés Christian Eriksen es desmaiara en una jugada al costat de la banda. El jugador va ser estabilitzat i va ser traslladat a l'hospital, on està estable, a l'espera que li realitzen més exàmens. El partit es va reprendre dues hores després, quan els jugadors danesos confirmaren que el seu company estava bé.

Eriksen va caure a la gespa inconscient, sense motiu aparent, després que un company li passara la pilota. El jugador va requerir atenció mèdica urgent i després de rebre un massatge cardíac per a tractar de reanimar-lo, el van retirar del terreny de joc en llitera. La Reial Federació Espanyola de Futbol ha enviat ànims al jugador i a tota la selecció danesa.

El partit es va suspendre quan el marcador era d'empat a zero i es va reprendre passades les 20:30 hores. En la segona part, Joel Pohjanpalo va marcar un gol històric per a Finlàndia, que amb el 0-1 va aconseguir la seua primera victòria en la fase final d'una Eurocopa.

Aquest diumenge, la federació danesa de futbol ha explicat que Christian Eriksen es manté estable i continuarà hospitalitzat per a sotmetre's a noves proves.