Espanya goleja Xipre amb protagonisme valencià (6-0)

El valencianista Gayà ha sigut titular i Ferran Torres ha marcat dos gols eixint des de la banqueta

Ferran Torres celebra un gol al Nuevo Los Cárdenes de Granada
Ferran Torres celebra un gol al Nuevo Los Cárdenes de Granada / Miguel Angel Molina (Agència Efe)

La selecció espanyola ha golejat aquest dimarts Xipre (6-0) per a assentar-se en la segona posició del grup A de classificació per a l'Eurocopa 2024 i confirmar que ha redreçat el seu rumb després d'un dubitatiu inici de camí classificatori.

L'equip espanyol, que ha jugat un partit marcat pel ritme a la medul·lar de l'exgroguet Rodrigo, ha sigut en tot moment molt superior a un combinat xipriota que a penes ha creat perill a la porteria defensa per Unai Simón.

El valencianista José Luis Gayà ha sigut titular per segon partit consecutiu, mentre que els altres tres valencians —Pau Torres, Abel Ruiz i Ferran Torres— han hagut esperar el seu torn des de la banqueta. També han sigut suplents Álex Baena i Yéremi Pino, del Vila-real.

Gavi i Mikel Merino han marcat els dos primers gols d'Espanya, els dos a passada de Nico Williams. Álvaro Morata ha pogut fer més gran l'avantatge abans del descans, però el seu gol ha sigut anul·lat.

Precisament Morata i Williams han sigut els canvis a l'inici de la segona part, per a donar entrada a Joselu i al groguet Pino. També hi han entrat Balde i Ferran, en substitució de Gayà i el jove Lamine Yamal.

Joselu ha marcat el tercer en el minut 70 i l'extrem de Foios ha tingut temps d'anotar un doblet en només dos minuts. Entre els gols del valencià s'ha produït el debut amb l'absoluta d'Àlex Baena, que només un minut després d'entrar al camp ha firmat el seu primer gol amb Espanya.