Sorteig Copa del Rei: derbi valencià i visites del Barça i de l'Athletic

El València visitarà el Camilo Cano de la Nucia, mentre que el Vila-real i l'Elx viatjaran a Cartagena i Ceuta, respectivament

Equips valencians en el sorteig de setzens de la Copa del Rei
Equips valencians en el sorteig de setzens de la Copa del Rei / À Punt NTC

Els set equips valencians presents entre els 32 candidats a alçar el títol de la Copa del Rei ja coneixen els rivals en els setzens de final de la competició, que es disputaran del 3 al 5 de gener.

El València és l'únic equip que s'incorpora a la competició en aquesta fase, pel fet de ser subcampió de l'edició passada i disputar la Supercopa d'Espanya, al mes de gener a l'Aràbia Saudita. Visitarà un altre equip valencià, La Nucia, que va superar en l'anterior fase a un rival de superior categoria com Las Palmas.

Altres equips que rebran equips històrics del futbol espanyol són l'Intercity i l'Eldenc, que després de superar el Mirandés i el Burgos, respectivament, s'enfrontaran al Barça i a l'Athletic Club, els dos equips que més vegades han alçat el títol.

L'Elx i el Vila-real s'enfrontaran lluny del seu estadi al Ceuta i el Cartagena, de Primera RFEF i de Segona Divisió, respectivament. Per la seua part, el Llevant tornarà a obrir el seu estadi per a enfrontar-se a un Primera, el Getafe.

També et pot interessar

stats