La gran nit de l'Eldenc i La Nucia

L'Eldenc i La Nucia continuen vius en la Copa després d'eliminar el Burgos i Las Palmas

Equip titular de l'Eldenc
Equip titular de l'Eldenc / ET
22 de desembre 2022 - 23:58

L'Eldenc ha eliminat de la Copa del Rei tot un Segona Divisió com és el Burgos, després d'un partit molt disputat i amb moltes ocasions dels dos equips. Un gol en pròpia porta d'Aitor Córboba en el minut 44 de la primera part els ha donat la victòria als alacantins.

L'Eldenc, líder del grup 2 de Primera RFEF, ha demostrat que la seua trajectòria en el campionat de Lliga també té continuïtat en la Copa del Rei.

Amb la classificació per als setzens de final, l'Eldenc tanca de manera lluenta un inoblidable any 2022 marcat per un ascens de categoria, el lideratge en solitari en Primera RFEF i una brillant participació en la present edició de la Copa del Rei.

Per la seua banda, La Nucia ha patit de valent per a aconseguir la classificació. Després d'acabar amb empat a zero els primers noranta minuts i la pròrroga, han vingut els penals. Els dos equips han anotat els cinc primers i ha sigut en el sisé quan Las Palmas ha errat i Adrián León ha fet el definitiu que classificava La Nucia per als setzens de final de la Copa del Rei.

El sorteig serà divendres a les 12:30 hores. Els dos conjunts esperen quedar emparellats amb equips grans de la Primera Divisió.