L'Intercity dona la sorpresa i elimina un equip de Segona Divisió

L'Elx supera el Guadalajara per 0-3 i el Vila-real guanya el Guijuelo en la pròrroga per 1-2

Els jugadors de l'intercity celebren un dels gols
Els jugadors de l'Intercity celebren un dels gols

Els primers equips valencians que han participat en aquesta segona ronda de Copa del Rei han superat, amb nota, els seus compromisos. De fet, inclús l'Intercity, equip de Primera RFEF, ha donat la sorpresa en superar el Mirandés de Segona Divisió per 2-0.

El primer gol ha arribat molt prompte gràcies a Soldevila que ha enviat a la xarxa una assistència de Cristian Herrera en el minut 7. La sentència de l'equip alacantí ha hagut d'esperar fins a la segona part, quan Miguel Mari n'ha fet el segon en el minut 66.

L'Elx supera el tràmit

El primer partit oficial de Pablo Machín al capdavant de la banqueta de l'Elx ha acabat amb final feliç. L'equip franjaverd ha superat l'eliminatòria contra el Guadalajara per 0-3 amb gols de Pere Milla, Ponce i Tete. Una victòria que pot resultar balsàmica per a poder solucionar la mala situació en la Lliga.

El Vila-real guanya en la pròrroga

A Salamanca el Vila-real ha patit més del previst contra el Guijuelo. Els locals s'avançaren al minut 14 i no ha sigut fins al minut 41 quan Gerard Moreno ha empatat de penal. Amb aquest resultat han conclòs els primers 90 minuts. Ja en la pròrroga ha vingut la sentència amb el gol de Danjuma.