Deu equips valencians inicien l'aventura de la Copa del Rei

Dos equips de Primera, un de Segona, tres de Primera RFEF, tres de Segona RFEF i un de la Lliga À Punt Preferent juguen la primera ronda de la competició del KO

Un jugador de l'Alzira, en el partit contra l'Arenteiro
Un jugador de l'Alzira, en el partit contra l'Arenteiro / Twitter: @rfef

Aquest cap de setmana es dona el tret d'eixida a una nova edició de la Copa del Rei. Deu equips valencians, d'un total de 110, participen en la primera ronda, de la qual n'està exempt el València com a actual subcampió de la competició. Per tant, entren en joc dos equips de Primera Divisió (Vila-real i Elx), un de Segona Divisió (Llevant), tres de Primera RFEF (Intercity, Eldenc i la Nucia), tres de Segona RFEF (Atlètic Saguntí, Hèrcules i Alzira) i un de la Lliga À Punt Preferent (l'Alcora).

Les eliminatòries són a partit únic i es juguen a l'estadi de l'equip de menor categoria. Els primers equips valencians a debutar seran el Llevant, que visita l'Olot de Segona Federació, i l'Atlètic Saguntí, que rep l'Amorebieta de Primera Federació. Aquests dos partits es juguen dissabte a les cinc de la vesprada.

A les 18:30 de dissabte serà el torn per a l'Alcora, de la Lliga À Punt Preferent, que jugarà per primera vegada la Copa del Rei després d'haver guanyat la Nostra Copa la temporada passada i d'haver eliminat el Ceuta 6 de Junioy en la ronda prèvia. El seu rival serà l'Elx i el duel es disputarà al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, ja que l'estadi dels de l'Alcalatén, El Saltador, no reuneix les condicions per a acollir el partit.

El Vila-real tancarà la participació valenciana dissabte a les 21:00. L'equip de Setién, que va agafar aire després de la victòria contra l'Espanyol, visita el Santa Amalia, de la Primera Divisió extremenya, equivalent a la Preferent valenciana. Aquest serà l'últim partit oficial dels groguets fins que es reprenga la competició després del Mundial de Qatar, amb el derbi contra el València ja al nou Estadi de la Ceràmica.

La jornada de diumenge començarà amb un derbi valencià: l'Hèrcules rebrà la Nucia al migdia al Rico Pérez. El següent equip a entrar en joc serà l'Intercity, que viatja a terres navarreses per a enfrontar-se a l'Atlético Cirbonero, de Segona RFEF, a les quatre de la vesprada. Una hora més tard serà el torn de l'Eldenc, que visita el Coruxo gallec, de Segona RFEF. L'Alzira, subcampió de la Copa RFEF, tancarà la participació valenciana diumenge a les nou de la nit rebent l'Athletic Club al Luis Suñer Picó.

Tots els partits es podran seguir en el programa Des de la banda, de la ràdio d'À Punt Mèdia, amb Jordi Sanchis, Raül Pina i tot l'equip de narradors i comentaristes.

També et pot interessar

stats