L'Alzira es queda sense la Copa en la pròrroga (0-2)

Els gols de Rafa Mella i de Pibe en la prolongació donen la victòria l'Arenteiro i Kaiser envia un baló al pal amb el 0-1

L'Alzira no ha pogut fer-se amb la Copa Federació contra l'Arenteiro, que ha marcat els dos gols en la pròrroga
02 de novembre 2022 - 22:33

L'Alzira s'ha quedat amb la mel a la boca. En un partit equilibrat, ha vist com dues accions puntuals del CE Arenteiro en el temps d'afegit, li han impedit proclamar-se campió de la Copa Federació, que s'ha disputat al seu camp del Luís Suñer Picó. Els gols dels gallecs, líders en el grup de la Segona RFEF han sigut en la prolongació, un en cada part. Rafa Mella i Pibe han sigut els golejadors, en els minuts 100 i 115 respectivament. Però el central de l'Alzira Kaiser, amb el 0-1, ha tingut l'opció d'empatar el partit i forçar els penals, però la seua cabotada ha acabat al pal. Al remat, una ràpida contra dels gallecs ha significat el segon gol i el títol. Els dos equips han acabat el partit amb un jugador menys per sengles targetes roges, les dues en el temps de prolongació.

L'Arenteiro pren el testimoni del Còrdova, campió en la passada edició. El conjunt de la Ribera, que ha fet una gran competició, ha obtingut el premi de jugar la Copa (ho farà contra l'Athlètic en la primera eliminatòria), i ha estat molt a prop de fer història i emportar-se el títol quan ho tenia tot a favor, donat que la final s'ha disputat al seu camp.