Setién agafa aire a Cornellà (0-1)

El tècnic càntabre suma la primera victòria com a groguet gràcies a un gol de carambola, que ha acabat fent-se en pròpia porta el porter local Lecomte 

Manu Trigueros i Alberto Moreno celebren el gol del Vila-real
Manu Trigueros i Alberto Moreno celebren el gol del Vila-real / Enric Fontcuberta
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
09 de novembre 2022 - 22:00

Quique Setién ja té la primera victòria com a tècnic groguet en el quint partit que ha dirigit l'equip des de la marxa d'Unai Emery. Quan més qüestionat estava, el tècnic ha pogut sumar un triomf balsàmic, que li permet recuperar sensacions en l'últim partit abans de la parada per la disputa del Mundial de Qatar. Tot han sigut bones notícies perquè, a més, en el minut 77, han tornat a jugar un partit dos homes fonamentals: l'argentí Juan Foyth i el català Gerard Moreno, dos dies abans que Luis Enrique faça pública la llista d'Espanya per a la cita mundialista. El gol de carambola amb segell de Yeremi i Alberto Moreno li ha sigut suficient per a sumar els tres punts. 

Primera part igualada, amb ritme d'inici i molta profunditat, i un final sense quasi ocasions. I, sí, tensió a la canxa, com la situació en què una acció defensiva de Keidi Bare sobre Capoue, acabava amb les banquetes en tensió. 

Dani Puado pogué avançar l'Espanyol als tres minuts i Danjuma i Yeremi van poder fer-ho també en el primer quart d'hora. La més clara del partit, en la primera part per al davanter canari del conjunt groguet, que no va poder superar Benjamin Lecomte. En el minut 28, un llançament perillós de Sergi Darder, l'última opció ofensiva de la primera part.  

Gol i victòria

Intercanvi de colps en la represa. Ettienne Capoue, Dani Parejo i Samu Chukuweze per al Vila-real, i Javi Puado per a l'Espanyol. En el 63, Yeremi Pino envia un baló al pal, el rebuig, després d'una carambola li arriba a Alberto Moreno, que centra, i Benjamin Lecomte es marca en pròpia porta. 

El mateix Yeremi ha pogut fer el segon, però Lecomte ho ha evitat amb una gran intervenció. Cal destacar l'excel·lent actuació de Gero Rulli que, al final del partit, ha tret una cabotada a boca de canó del local Olivan i ha evitat l'empat. 

També et pot interessar

stats