Desestimen la demanda que demanava la nul·litat de la venda del València a Lim

L'advocat de l'accionista que va iniciar el procés ha confirmat que recorrerà contra la resolució davant l'Audiència Provincial

El propietari del València CF, Peter Lim
El propietari del València CF, Peter Lim

El jutjat de primera instància número 1 de València ha desestimat la demanda que demanava declarar nul·la la venda de la majoria accionarial del València CF per part de la Fundació VCF a Meriton, l'empresa de Peter Lim, el 2014.

L'advocat de l'accionista que va iniciar el procés, Jaime Navarro, ha confirmat que recorrerà contra la resolució davant l'Audiència Provincial i s'ha mostrat “sorprés” perquè, segons ell, la sentència no contesta els principals arguments de nul·litat. Entre aquestes estava la inexistència, segons aquesta part, dels documents originals de la compravenda o el fet que, segons el seu relat, la Fundació VCF no tinguera els títols de propietat d'algunes de les accions que va vendre.

Des del club ja van assegurar després de la celebració del juí oral que els arguments presentats per la part contrària no tenien cap solidesa i es van mostrar convençuts que hi hauria una sentència desestimatòria, com així ha sigut.

També et pot interessar

stats