Derrota contundent del Llevant al Sánchez Pizjuán

El Sevilla aprofita les errades defensives del granotes per a golejar.

Borja Mayoral en una de les accions del partit
Borja Mayoral en una de les accions del partit / Julio Muñoz (Efe)

El Llevant ha visitat el potent Sevilla al Sánchez Pizjuán en aquesta jornada 21a de Lliga i sembla que el resultat de l’anada –en què els de Machín van guanyar per 2 a 6–- els ha pesat massa. L'equip granota ha rebut cinc gols, i ja són 11 en el còmput global en els enfrontaments entre tots dos en aquesta lliga.

En aquesta primera part, la igualtat entre els dos equips no convidava a pensar en una golejada tan grossa. Les defenses manaven en el partit, tot i que el Sevilla ha tingut més ocasions. La més important, un tir de Roque Mesa que s’ha estavellat en el pal.

Els gols, en la segona part

En la segona part ha arribat la desfeta del Llevant. En els primers minuts, una paret en la banda dreta entre Mesa i Ben Yedder als inicis de la segona part ha acabat en el primer gol del Sevilla (minut 48). El davanter francotunisià, que ja ha fet 10 gols en aquesta lliga, ha controlat la passada i ha creuat al pal contrari.

El gol ha donat ales al Sevilla i ha paralitzat el Llevant. Semblava que els jugadors revivien el resultat de l’anada i la defensa es desorganitzava. Fruit d’això ha arribat el segon gol dels de Machín, també per la banda dreta. Promes ha centrat un baló llarg i André Silva ha batut Oier en el minut 60.

La defensa del Llevant continuava paralitzada i el Sevilla ha aprofitat per a fer el tercer. Sarabia ha arribat totalment a soles per la banda esquerra i ha habilitat la passada per a Franco Vázquez, que ha rematat a porteria.

Amb el Llevant ja fora del partit, els de Machín han marcat els últims dos gols de penal. Jason ha tombat Promes i Sarabia ha convertit el 4 a 0 en el minut 80. El segon penal també li l'han fet a Promes. El jugador ha llançat la falta però Oier l’ha detingut. Però la fortuna no estava del costat dels granotes. El rebuig li ha tornat a caure a Promes als peus i no ha perdonat el 5 a 0 en el minut 90.

Amb aquest resultat, el Sevilla li lleva la tercera plaça al Reial Madrid i el Llevant es queda de manera provisional en la desena posició.