Els col·lectius valencianistes calfen l'ambient per a la manifestació de dissabte

Nou associacions demanen a l'afició que no entre al partit entre el València i el Celta

Manifestació de maig de 2021 a les portes de Mestalla
Manifestació de maig de 2021 a les portes de Mestalla / Agrupació de Penyes Valencianistes

Els col·lectius valencianistes s'han unit una vegada més contra la gestió de Peter Lim i Meriton del València CF. Amb un comunicat, les associacions It Must Be Love 86, l'Agrupació de Penyes Valencianistes, Llibertat VCF, VCF Sud, Ciberche, Últimes Vesprades a Mestalla, Viachers, De Torino a Mestalla i Esperit del 86, van fer una crida perquè tota l'afició del València es manifeste mitja hora abans del partit d'aquest dissabte entre el València CF i el Celta a Mestalla. La protesta pretén deixar el camp buit i traslladar la seua veu als carrers com a mesura de pressió contra la directiva del club i davant l'atenta mirada del món del futbol.

Així, durant els últims dies, aquests col·lectius han continuat amb la crida en les seues xarxes socials. Igualment, també han mostrat el seu desacord pels continguts dels àudios apareguts en el diari Superdeporte, on s'escoltava el president del València, Anil Murthy, parlar sobre diversos temes que afecten el club.

De fet, Llibertat VCF no han dubtat a dir que "el partit es juga fora" amb una marxa "pacífica i reivindicativa" i que puga servir per a demanar "una llei que protegisca els aficionats".

Des de Viachers, són contundents amb el partit i consideren que "el partit del dissabte no es deuria ni jugar".

L'Agrupació de Penyes Valencianistes ha mobilitzat les seues afiliades per a fer diversos vídeos en què demanen a Lim "fora del València". Des d'Argentina, des del Japó o des de totes les parts de la geografia valenciana, les diferents penyes han enviat un comunicat demanant que el propietari del club l'abandone.

It Must Be Love 86 o Últimes vesprades a Mestalla també s'han fet sentir en xarxes socials amb el missatge "vine el dissabte i fes-te sentir".

No obstant això, des de l'Associació del Xicotet Accionista, han pres una altra postura. Aquest col·lectiu ha volgut matissar que donaran suport tant a aquells aficionats que vulguen entrar al camp durant el partit com als que no ho vulguen fer. Asseguren que estan en contra d'abandonar l'equip en qualsevol partit que es jugue i expliquen que tots els seus socis tenen la llibertat de fer el que consideren oportú.

Tot i això, en el mateix comunicat també demana explicacions al València CF i a la directiva del club pels àudios que s'han publicat aquesta setmana i perquè clarifique diferents qüestions que s'hi tracten.

També et pot interessar

stats