Murthy: "Ferran Torres se'n va anar per Marcelino i per Mateu Alemany"

El diari 'Superdeporte' publica cinc nous àudios de la conversa entre el president del València i cinc empresaris valencians

Murthy culpabilitza Marcelino i Mateu Alemany de l'ixida de Ferran Torres del València
Murthy culpabilitza Marcelino i Mateu Alemany de l'eixida de Ferran Torres del València
18 de maig 2022 - 23:23

El diari Superdeporte ha publicat cinc nous àudios de la conversa del president del València amb cinc empresaris valencians en el transcurs d'un dinar. En el primer Anil Murthy responsabilitza l'exentrenador del València Marcelino García Toral i l'exdirector general del club Mateu Alemany de l'eixida de l'extrem de Foios Ferran Torres:

En el segon dels àudios el president del València al·ludeix els motius pels quals va destituir Mateu Alemany com a director general. Entre d'altres, assegura que "l'errada de Mateu va ser anar amb Marcelino i no amb el club":

Murthy també dona la seua versió sobre per què no va fructificar la venda de Rodrigo Moreno al Barça:

L'actual mandatari del club també llança acusacions contra l'expresident del València Manuel Llorente. Diu que era llest i que pagava amb accions les comissions als representants de futbolistes:

En l'últim àudio publicat pel diari Superdeporte es refereix a l'exentrenador del València Javi Gracia. El president del club de Mestalla critica que Gracia reclamara fitxatges, perquè considera que tenia un bon equip. Segons afirma Murthy, la responsabilitat dels mals resultats durant la seua estada a la banqueta van ser d'ell i de la plantilla per deixar-se dur.

També et pot interessar

stats