Murthy: "Peter Lim és un aficionat, eixe és el meu problema"

El diari Superdeporte publica nous àudios del president del València en què qüestiona el màxim accionista, Peter Lim. El club del Mestalla ha emés un comunicat que censura aquestes publicacions

El president del València, Anil Murthy, qüestiona al màxim accionista, Peter Lim, en els nous audios publicats per Superdeporte
El president del València, Anil Murthy, qüestiona el màxim accionista, Peter Lim, en els nous àudios publicats per 'Superdeporte'
17 de maig 2022 - 23:09

El diari Superdeporte ha publicat nous àudios del president del València, Anil Murthy, enregistrats durant un dinar amb cinc empresaris. En aquest cas, Murthy qüestiona el màxim accionista del club del Mestalla, Peter Lim. El qualifica d'aficionat i diu que això li representa un problema, perquè en la passada temporada es va negar a la venda de jugadors com Guedes o Maxi Gómez. El president del València afegeix que no va rebre cap telefonada de Lim després de la derrota contra el Betis en la Copa del Rei.

En el segon dels àudios, Murthy assegura que tot el món vol gastar els diners de Lim i que la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, diu en privat: "Que ho pague el puto xinés".

En la mateixa línia es pronuncia en el tercer dels àudios. Considera Murthy que es demana diners al màxim accionista per a tot i diu que la prioritat a hores d'ara és netejar la situació financera del club.

En aquesta conversa amb els empresaris, Murthy qualifica Liverpool com una "ciutat de merda", però alaba el treball que s'ha fet al seu club de futbol. Torna a criticar els polítics valencians, que considera que no han sabut vendre la marca València.

Després de la publicació de tots aquests àudios, el club ha emés un comunicat en què denuncia el que considera una falta d'ètica i de rigor periodístic per part de Superdeporte. A l'escrit s'assegura que "el diari col·labora amb un criminal que va ser capaç de gravar una conversa privada que té com a únic objectiu distorsionar la realitat i enganyar la gent". El comunicat exposa que "esperem que els aficionats s'adonen que una vegada més tornen a adulterar i tergiversar intencionadament el contingut de les converses".

També et pot interessar

stats