El Llevant UE i el CD Eldense, eliminats de la Copa del Rei

Jornada negra per als equips valencians

Accions del partits de Copa del CD Eldense i del Llevant
Accions del partits de Copa del CD Eldense i del Llevant / Twitter: @CD_Eldense i @LevanteUD

Jornada negra per als equips valencians en la Copa del Rei. El Club Deportivo Eldense s'acomiada de la competició en perdre per 1 a 0 contra un Primera Federació com és el Màlaga. Per la seua part, el Llevant també diu adeu en veure's sorprés per l'Amorebieta al Ciutat de València.

El Llevant perd a casa (0-1)

A pesar de ser dia festiu, no hi ha hagut celebració al Ciutat de València. El Llevant diu adeu a la Copa en segona ronda. El gol ha arribat en la segona part quan Eraso ha aprofitat un rebuig per a posar el 0 a 1 i fer justícia a un Amorebieta que estava sent superior.

Amb l'eixida de Fabricio, el Llevant ha reviscolat i ha buscat l'empat en els minuts finals. Però no ha sigut prou la presència del brasil, ni tampoc l'intent d'Andrés Fernández, que ha abandonat la porteria en l'última jugada del partit per a tractar de forçar una pròrroga que no ha arribat.

S'acaba així l'aventura granota en la Copa. Això sí, amb una nota positiva: el debut de Buba amb el primer equip. Amb només 16 anys, és el jugador més jove a fer-ho en el Llevant. Segur en defensa, incisiu en atac i, fins i tot, ha tingut una ocasió de gol. El d'Elx ha marxat felicitat per Calleja i amb la sensació que serà la nova perla granota.

El CD Eldense cau a la Rosaleda (1-0)

L'Eldenc no ha pogut fer valdre la condició de favorit i s'ha vist sorprés pel Màlaga, a qui li ha sigut suficient el gol de Juanpe a la vora del descans.

Inici dominador i amb ocasions de l'Eldenc. Ortiz, de falta directa, als dos minuts de joc, n'ha tingut la primera. La més clara dels del Vinalopó Mitjà, una triple ocasió. Primer per a Jorquera, després Lambrich i, al remat, Doué, que veu com la defensa malaguista envia el baló al córner. El partit s'ha resolt en una acció a pilota parada. Córner que trau Antoñito i Juanpe, al primer pal, envia la pilota a la xarxa, resultat amb què s'ha arribat al descans.

En la segona part, el Màlaga ha defés la renda, i els valencians se n'han anat a aconseguir la igualada. Salcedo, el primer a intentar-ho des de la llarga distància. Fernando Estévez ha mogut l'equip introduint Andone, Soberón i Toni Abad. Arnau ha tingut l'empat amb una bona cabotada, però el porter local ha evitat el gol. Soberón també ha tingut la seua assistida per Montes, però la pilota se n'ha anat per damunt del travesser.