El Castelló viu hores d'incertesa econòmica i esportiva

Es negocia amb tres grups inversors que garantisquen la viabilitat de l'entitat

Hores d'incertesa econòmica i esportiva al Castelló

El Castelló viu hores d'incertesa econòmica i esportiva. D'entrada es negocia amb tres grups inversors que garantisquen la viabilitat de l'entitat. Una decisió clau i que no es pot retardar per tal de confeccionar el projecte esportiu que a hores d'ara està enlaire.

Cinc anys després de la seua arribada com a president del Castelló, Vicente Montesinos busca inversors que l'acompanyen totalment o parcialment en garantir la viabilitat econòmica de l'entitat.

El descens de Segona Divisió deixà un dèficit d'un milió d'euros. Xifra que ha augmentat i que ha avalat el mateix president després d'una campanya decebedora en Primera RFEF. Tres són els inversors amb els quals es mantenen negociacions: els grups argentins Ranucci i Varela; a més d'un altre que es manté en l'ombra. El desenllaç a huit dies de començar la pretemporada no es pot endarrerir per a confeccionar el nou projecte.  

El primer pas després de l'adeu de Sergi Escobar és designar l'entrenador. Pedro Munitis, fins ara al Sabadell, i el tècnic de Nules Sergio Pellicer, fins al març passat al Fuenlabrada, són els candidats. 

L'escollit haurà de decidir ràpidament sobre la confecció d'una plantilla, que a hores d'ara només compta amb els catorze futbolistes que encara tenen contracte amb el Castelló. D'altres, com Juanto Ortuño, que acaba contracte aquest mes, ja s'han acomiadat del club via xarxes socials.

També et pot interessar

stats