Èpic Castelló que acarona l'ascens després de guanyar el Múrcia

El Castelló podria certificar la promoció esta setmana o la que ve en funció d'altres resultats

Imatge del partit entre el Múrcia i el CE Castelló

Partit històric a l'estadi Enrique Roca de Múrcia. El Castelló s'ha endut un xoc èpic amb premi final. Els orelluts es posaven per davant molt a prop amb dos gols de Douglas i Manu Sánchez.

Poalada d'aigua freda va ser l'expulsió de Jozhua per doble targeta groga, com també ho va ser el gol que retallava distàncies d'Alberto.

Però el Castelló no ha tirat la tovallola i Lottin tornava a posar distància en el minut 52. Un gol que ha sigut ràpidament contestat pel Múrcia gràcies a un gol de Rofino després del centre de Pedro León.

Però el moment més èpic estava a punt d'arribar. Gonzalo Crettaz, en el minut 99, ha aturat un penal al mateix Pedro León i deixa pràcticament l'ascens a tir de pedra.

L'Alcoià cau contra l'Atlético Sanluqueño

En un partit amb molt poc en joc, l'Alcoià ha caigut per 1-0 a casa de l'Atlético Sanluqueño. El conjunt alacantí està instal·lat en meitat de la classificació i ja pensa en la pròxima temporada.