El Castelló posa la directa

L'equip orellut se situa en llocs de play-off d'ascens a Segona per primera vegada en la temporada després de guanyar el Castella 1-2

Pablo Hernández disputa un baló amb un rival
Pablo Hernández disputa un baló amb un rival / Twitter: @cdcastellon

Al Castelló de Sergi Escobar li va costar arrancar en la nova Primera RFEF, però ara mateix l'equip va com un avió. Els orelluts han guanyat 1-2 el Castella i encadenen ja deu partits seguits invictes (nou en la Lliga i un en la Copa). Aquest resultat situa els alb-i-negres en la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió per primera vegada en la temporada.

Les coses no han pogut començar millor per als jugadors de Sergi Escobar, ja que Mario Barco ha avançat els seus als nou segons de joc. El Castelló se n'ha anat al descans amb aquest avantatge per la mínima en el marcador, però només començar la represa, el filial madridista ha empatat el partit. Tot i això, els alb-i-negres han sabut reaccionar i, en a penes deu minuts, Bilal Kandoussi ha tornat a posar-los per davant. El resultat ja no s'ha mogut i els orelluts han aconseguit un important triomf en un estadi en què el Castella encara no coneixia la derrota.

El Castelló podria posar-se fins i tot líder del grup cinqué de Primera RFEF si guanya els dos partits que es van ajornar en el seu dia pel brot de covid-19 en la plantilla. Aquest dimecres contra el Costa Brava, en recuperaran un.