El Castelló guanya i l'Hèrcules s'afona en la classificació

El Castelló ha aconseguit un important triomf davant l'Olot que el col·loca en les primeres posicions de la classificació a Segona B. L'Hèrcules perd 0-2 davant el Sabadell i el deixa en una delicada situació. El líder continua sent el Villarreal B.

El Castelló ha guanyat 1-0 l'Olot a Castàlia
El Castelló ha guanyat 1-0 l'Olot a Castàlia
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
16 de setembre 2019 - 00:53

El Castelló ha guanyat a Castàlia 1-0 davant l'Olot gràcies a un gol de Jamelli al minut 73. Un gol que val el seu pes en or perquè col·loca els alb-i-negres en una posició privilegiada en la taula. Els locals han patit, però mai no han perdut la fe. Aquesta quarta jornada suposa un impuls important per al club de la Plana, contràriament al que va passar la temporada passada. Per contra, el disgust se l'ha emportat l'Hèrcules. Els alacantins han perdut 0-2 amb el Sabadell al Rico Pérez. Dos gols en la segona part els han posat en una posició molt delicada en la classificació. Els de Lluís Plunagumà no han guanyat cap dels quatre partits que han disputat. Una situació gens agradable per a un equip que l'anterior temporada disputava els play-offs d'ascens a segona i va estar a punt d'aconseguir-ho. 

El líder indiscutible del grup tercer de la Segona B és el Vila-real B. Els groguets no afluixen i han guanyat tots els partits que han jugat. El dissabte davant el Llagostera amb un contundent 0-3. Cal destacar el primer gol de Simón, un xut fort i col·locat que s'endinsà a la porteria per l'escaire i que ben bé podria ser el gol de la jornada en totes les categories. Álex Millán va marcar el 0-2 i Simon va rematar la faena amb un doblet personal a les acaballes del partit.

L'enfrontament entre el València Mestalla i la Nucia a l'Antoni Puchades va quedar en 0-0. L'expulsió de Juanan només començar el partit va ser molt criticada per l'entrenador visitant, César Ferrando. Una roja directa per una dura entrada de Juanan. Siga com siga, l'expulsió va influir en el desenvolupament del partit. La Núcia, que acaba d'ascendir de categoria, no ha perdut encara cap partit. Pel que fa al València Mestalla, ni el joc ni els resultats l'estan acompanyant.

El duel valencià entre l'Oriola i l'Atlètic Llevant es va ajornar perquè el camp municipal de Los Arcos ha quedat negat a causa de la gota freda.

També et pot interessar

stats