El Castelló cau contra la Ponferradina en el retorn del públic a Castàlia (0-2)

El suport de l'afició ha servit de poc per als de Garrido, que es compliquen la vida de cara al final del campionat

Un jugador de la Ponferradina remata una treta de cantó
Un jugador de la Ponferradina remata una treta de córner / LaLiga
Imma Gisbert
15 de maig 2021 - 19:07

El Castelló-Ponferradina ha sigut el primer partit que ha recuperat el públic presencial. Les graderies de Castàlia han respost a la crida i els 2.650 aficionats que han acudit a presenciar en directe les evolucions de l'equip han intentat espentar el conjunt orellut cap a la permanència. Però el suport ha servit de poc perquè els de Garrido han caigut per zero a dos i es compliquen la vida de cara al final del campionat.

La primera part ha estat molt igualada pel que fa al control del baló, però les ocasions han tingut sense cap dubte color alb-i-negre. El conjunt de Garrido ha eixit decidit a guanyar i s'ha mostrat molt ambiciós. Juanto Ortuño i Jorge Fernández han disposat d'ocasions per a trencar la igualtat, però finalment no han sigut capaços de rematar amb encert entre els tres pals. Bodiger també ha provat fortuna des de lluny, però el porter Manu García, molt atent, ha evitat l'oportunitat. En el minut 44 ha arribat la poalada d'aigua freda per als locals, quan una errada defensiva en forma de rebuig erroni ha afavorit Óscar Sielva, que ha caçat l'esfèric per a enviar-ho al fons de la porteria. Zero a un i als vestidors.

Ocasions locals, sentencia visitant

En el segon període el Castelló ha tornat a eixir amb intencions de convertir-se en una amenaça per al porter rival i remuntar el resultat. En una atac orellut, Jorge Fernández ha caigut lesionat i s'ha vist obligat a abandonar el camp i deixar el lloc a Cubillas. Després, Garrido ha decidit fer una aposta més atrevida i ha tret al terreny de joc Marc Mateu i César Díaz. Precisament, aquest últim ha sigut l'encarregat d'intentar-ho de nou, encara que el seu llançament ha eixit fora. El Castelló ha continuat insistint en els remats. La creueta ha evitat que una cabotada de Bodiger es convertira en l'empat a un, mentre que Valcárcel podia haver posat el segon dels del Bierzo, però la intervenció miraculosa de Whalley ha evitat la diana. Un possible penal per un placatge d'Aguza sobre Gálvez podia haver suposat una immillorable ocasió per a empatar, però l'àrbitre no ha assenyalat la infracció.

En el 87 ha arribat la sentència de la Ponferradina en un contraatac ben armat dels visitants que Valcárce ha convertit en el zero a dos. El Castelló haurà de seguir lluitant per la salvació, a l'espera dels resultats dels altres implicats en el descens.

També et pot interessar

stats