El Castelló busca el miracle de la permanència amb un revulsiu en la banqueta

L'arribada de Sergi Escobar és l'última bala que tractarà d'apurar el club per a jugar en Segona en l'any del centenari

Els jugadors fan pinya abans del partit contra el Mallorca
Els jugadors fan pinya abans del partit contra el Mallorca / La Liga

Després de la derrota a Saragossa, el Castelló s'ha quedat a la vora del precipici. La permanència en Segona Divisió està ara mateix a tres punts de distància, quan només en queden sis en joc. Però l'equip alb-i-negre no es dona per vençut i ha buscat un colp d'efecte per a tractar d'aconseguir el miracle de la salvació. L'arribada de Sergi Escobar a la banqueta en substitució de Juan Carlos Garrido és l'última bala que tractarà d'apurar el club per a jugar en la categoria de plata en l'any del centenari.

Amb l'Albacete ja descendit, queden tres places en joc que es disputaran entre cinc equips. El Sabadell, amb 40 punts, i el Castelló i el Lugo amb 41, serien els equips que baixarien ara mateix. Però el Logronyés (44) i l'Alcorcón (45) encara no tenen assegurada la permanència en Segona Divisió. El principal escull dels orelluts és que no depenen d'ells mateixos per a tractar d'evitar el descens.

De fet, el Castelló podria baixar fins i tot amb dues victòries en els dos partits que li queden, contra el Rayo al Castàlia i contra el Màlaga a La Rosaleda. Per a salvar-se necessita que el Lugo, el Logronyés i l'Alcorcón fallen. Si el Castelló suma sis punts, n'aconseguirà 47, una xifra que també poden superar aquests rivals.

L'equip alb-i-negre té la diferència de gols perduda amb el Lugo, per la qual cosa necessita que el quadre gallec no sume la victòria en un dels dos partits que li queden per jugar, en els quals rep el Cartagena i visita el Rayo Vallecano.

En el cas del Logronyés, necessita la derrota del conjunt de La Rioja, amb el qual té a favor la diferència de gols. El Logronyés visita Almeria i finalitza la lliga a Las Gaunas contra Las Palmas. En cas d'empat a punts entre els dos, el Castelló finalitzaria per davant.

L'Alcorcón, que avantatja en quatre punts els orelluts, visita el Girona i rep l'Espanyol. Els madrilenys poden sumar, com a molt, un punt dels sis en joc perquè el Castelló puga superar-lo en la classificació.

La permanència es complicaria molt més si el Castelló no guanya els dos partits que li queden, però encara hi haurien opcions. Això sí, estan obligats a sumar almenys una victòria. En eixe cas, se salvarien sempre que el Logronyés no en sume cap i el Lugo n'aconseguisca, com a molt, dos.

També et pot interessar

stats