El Castelló es queda a la vora del precipici (3-0)

L'equip alb-i-negre es queda a tres punts de la permanència, amb només sis en joc, després de la derrota a Saragossa

Els jugadors del Saragossa celebren el primer gol
Els jugadors del Saragossa celebren el primer gol / LaLiga

El Castelló es queda sense marge d'errada. L'equip alb-i-negre ha perdut contra el Saragossa i la permanència està ara mateix a tres punts, quan només en queden sis en joc. La possibilitat de jugar en Segona l'any del centenari ja depén quasi d'un miracle després del 3-0 a La Romareda en un partit en què el Castelló a penes ha rematat a porta.

L'equip de Juan Carlos Garrido ha eixit ben plantat al camp, però les bones sensacions han durat deu minuts. El Saragossa s'ha avançat en una jugada que podria resumir perfectament la temporada del Castelló. Francho Serrano ha inaugurat el marcador en el primer llançament entre els tres pals del partit davant de la indolència de la defensa visitant. Els aragonesos es trobaven molt còmodes amb el resultat favorable i els alb-i-negres, tot i que ho intentaven, eren incapaços de posar en problemes la porteria local. Així i tot, el resultat al descans era només d'1-0 i calia esperar una reacció en la represa.

Però el ben cert és que el pas pels vestidors ha canviat ben poc el decorat. I per si tot això fora poc, el Saragossa ha fet el segon a la treta d'un córner davant de la passivitat del Castelló. Aquest gol ha fet reaccionar Garrido, que, a la desesperada, ha donat entrada a dos davanters. L'equip ha millorat, però els locals han aprofitat que els alb-i-negres han estirat línies per a fer mal a la contra. L'àrbitre, a instàncies del VAR, ha assenyalat un penal de Gálvez a Azón, que Tejero no ha desaprofitat. Quedaven 30 minuts, però el duel estava vist per a sentència. De fet, el Castelló no ha sigut capaç ni d'incomodar el Saragossa i el marcador ja no ha canviat.

Dilluns, al Castàlia, espera el Rayo Vallecano, un equip que es juga un lloc en el play-off d'ascens a Primera. La permanència la marca el Logronyés, amb 44 punts, tres més que el Castelló, però amb el goal-average perdut amb els alb-i-negres. Els de La Rioja també tenen un partit difícil contra un Almeria que es juga el tercer lloc. I per davant del Castelló també està el Lugo, amb els mateixos punts, però amb el goal-average guanyat. Difícil, sí, però impossible, no. Diuen que l'última cosa que es perd és l'esperança i a això és al que li queda agafar-se a l'equip de la Plana.