Sergi Escobar substitueix Garrido com a entrenador del Castelló

El fet de no haver sumat cap victòria en els últims cinc partits i la dura derrota a Saragossa han precipitat la decisió.

Juan Carlos Garrido (esquerra) i Sergi Escobar (dreta)
Juan Carlos Garrido (esquerra) i Sergi Escobar (dreta) / À Punt Esports

Juan Carlos Garrido ja és història al CE Castelló. L'equip, que va perdre aquest dijous a Saragossa per 3-0, es troba a tres punts de la permanència quan falten dues jornades per a finalitzar el campionat.

Garrido va arribar al gener, amb contracte fins a final de temporada, amb el repte de mantindre la categoria amb el club orellut. Després d'una reacció que va mantindre el Castelló fora de les posicions de descens, el fet de no haver sumat cap victòria en els últims cinc partits ha precipitat la decisió.

Segons va poder saber en exclusiva À Punt Esports, Sergi Escobar és l'entrenador elegit pel conjunt orellut. L'entitat ha fet pública aquest dissabte la incorporació immediata, i per una temporada més, que fins ara era entrenador del HNK Šibenik de la Primera Lliga de Croàcia.

Escobar, que estarà acompanyat com a segon entrenador per Emilio Iserte, exporter del club, afronta hui el seu últim partit com a tècnic en la lliga croata contra el Dinamo de Zagreb i es desvincularà del seu club per a viatjar diumenge a Castelló, dirigir l'entrenament de l'equip i estar en la banqueta dilluns a Castalia contra el Rayo Vallecano en la penúltima jornada de Lliga.

Escobar ja va entrenar el Castelló en la temporada 2017-2018, en la qual es va incorporar a l'equip al novembre i va aconseguir l'ascens de Tercera Divisió a Segona B. Després de l'ascens, només va dirigir quatre partits per no tindre la confiança de l'aleshores propietari del club, José Miguel Garrido, que el va destituir després de sumar tres empats i una derrota.

També et pot interessar

stats