Es calfa l'opció Bakambu per a la davantera grogueta

El davanter congolés ha publicat una foto en les xarxes socials en un hotel de la Malva-rosa

Bakambu, opció real per a l'atac groguet

Una foto en les xarxes socials de l'exdavanter groguet, Cédric Bakambu, ara en la Lliga xinesa, ha tornat a posar el canoner en l'òrbita de reforços per a l'atac del Vila-real. Bakambu de vacances i tallant-se els cabells en un hotel de la Malva-rosa, a València. Instantània publicada justament quan el submarí vol reforçar la davantera rescindint l'any de contracte de Bacca, amb el pagament dels 250.000 euros de la clàusula alliberadora.

En el club valoren l'opció de Bakambu, davanter exgroguet que ja va marcar 53 gols en dues temporades i mitja, entre 2015 i 2018, abans d'anar-se'n al Beijing Guoan xinés, on n'ha marcat 55.

Ara, a sis mesos d'acabar el seu contracte i amb la Superlliga xinesa parada, Cédric Bakambu s'acosta al club de la Plana, fet que es veu amb bons ulls.

El vicepresident Fernando Roig Negueroles ja va afirmar que podria ser una opció real, tot i tindre contracte en vigor.

No obstant això, encara hi ha un inconvenient que cal solucionar. El davanter congolés cobra vora 10 milions d'euros en la Superlliga xinesa, un salari lluny de les possibilitats del club groguet. Clar que el cor de Bakambu sempre ha tingut un racó groguet, fins i tot quan durant el confinament va fer posar la seua foto entre els avatars de l'estadi de la Ceràmica.

També et pot interessar

stats