Bragarnik: "El projecte és ambiciós, no em relaxaré mai ni deixaré que ningú ho faça"

El propietari de l'Elx ha assegurat que no tenen cap necessitat de vendre

Bragarnik: "El projecte és ambiciós, no em relaxaré mai ni deixaré que ningú ho faça"

L'Elx ha fet la millor temporada de la seua història en Primera Divisió amb un rècord de punts i amb la consecució de la permanència jornades abans de finalitzar el campionat.

Ara, toca fer treball de despatx per tal de configurar la plantilla de la temporada que ve. Per això, un equip d'À Punt Mèdia, ha parlat en exclusiva amb el propietari del club franjaverd, Christian Bragarnik, qui ens ha explicat com va la confecció d'aquesta.

Bragarnik s'ha mostrat ambiciós respecte de les seues intencions futures amb l'equip. L'argentí s'ha mostrat il·lusionat amb el repte que tenen al davant amb l'objectiu de consolidar l'equip en Primera Divisió, sempre amb la permanència com a principal intenció.

Així Bragarnik ens ha explicat que, de cara a la temporada que ve, hi ha fins a 15 jugadors que tenen contracte en vigor i que podrien continuar. És una bona xifra, però insuficient. Per això, el club espera incorporar entre 8 o 9 jugadors més per a poder fer que hi haja "competència en cada posició".

Un dels jugadors que tenen contracte, però que estan en l'agenda de cada vegada més equips és Lucas Boyé. El davanter ha fet una gran temporada i podria arribar alguna oferta, encara que Bragarnik ha confirmat que no ha sigut així. No obstant això, l'argentí ha afirmat que si n'arribara una de bona, es podria valorar, tot i que el club "no té cap necessitat de vendre".

Els qui han confirmat que no continuaran són Barragán, Piatti i Carrillo. Bragarnik ha dit que finalitzen contracte i no hi ha possibilitat de renovar-los.

També et pot interessar

stats