Bordalás i Peter Lim es coneixen, per fi, a través d'una reunió telemàtica

El mercat de fitxatges i el projecte esportiu per a aquesta temporada ha sigut el principal tema de conversa

L'entrenador del València CF, José Bordalás, i Peter Lim s'han reunit de manera telemàtica
L'entrenador del València CF, José Bordalás, i Peter Lim s'han reunit de manera telemàtica

Des de l'arribada de José Bordalás al València CF, l'entrenador alacantí havia mantingut diverses reunions amb els directius per a planificar la pròxima temporada. Però amb qui encara no havia parlat era amb el propietari, Peter Lim, fins ara.

De fet, aquest divendres, els dos han mantingut una reunió telemàtica, amb la presència d'Anil Murthy i de part del cos tècnic, en què han parlat sobre els fitxatges i sobre el projecte esportiu per a aquesta temporada 2021-2022.

A hores d'ara, el València només ha pogut incorporar a la primera plantilla el defensa del Paraguai, Omar Alderete. No obstant això, queden diverses incògnites per resoldre.

Una és Wass i quin serà el seu futur. El danés ja ha manifestat que vol buscar una eixida, però en el club es resignen.

Un altre problema que també tenen és la gran quantitat d'efectius en la porteria. Cillessen parteix com a titular, però una nova lesió l'impedirà jugar en el primer compromís lliguer del cap de setmana que ve. Posició que ocuparà el porter georgià Mamardashvili, després que el teòric segon porter, Jaume Domènech, també s'haja lesionat. Així i tot, en el València, busquen una eixida al d'Almenara, que no està disposat a anar-se'n.

Finalment, el quart porter en discòrdia és Cristian Rivero, que va renovar el juny passat i que no veu un futur en el València com a tercer porter.

També et pot interessar

stats