L'Elx no pot contra tots els elements

L'equip franjaverd ha perdut 3-0 contra el Barça després de quedar-se amb un jugador menys en el minut 15

Gumbau es lamenta després d'un gol del Barça
Gumbau es lamenta després d'un gol del Barça / Quique García (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
16 de setembre 2022 - 19:31 Actualitzat: 17 de setembre 2022 - 18:41

L'Elx acabarà la sisena jornada de la Lliga com a cuer després de perdre 3-0 contra el Barça al Camp Nou. El partit s'ha posat molt costera amunt per a l'equip franjaverd amb l'expulsió de Gonzalo Verdú en el minut 15, poc després que els de Francisco Rodríguez reclamaren una més que possible roja a Franck Kessié.

L'entrenador andalús ha optat per una defensa de cinc, aprofitant la tornada de Gonzalo Verdú a l'equip, per a tractar de contrarestar el poder ofensiu blaugrana. El pla els ha eixit bé als franjaverds, que no han permés grans ocasions als locals en els primers minuts. L'acció més destacada ha sigut una colzada de Franck Kessié sobre Lucas Boyé, que l'àrbitre ha deixat en groga tot i les protestes visitants. En canvi, poc després, el col·legiat no ha dubtat a expulsar Verdú per una falta sobre Rober Lewandowski quan el polonés se n'anava sol cap a Édgar Badia.

El Barça, amb un furbolista més sobre el camp, ha començat a carburar, sobretot per la banda d'un inspirat Ousmane Dembélé. Lewandowski ha obert la llauna en el minut 33 aprofitant una assistència de Balde des de l'esquerra, en una acció que semblava fora de joc a la qual el VAR li ha donat validesa. Memphis, poc després, ha marcat el segon en una posició també molt ajustada. El VAR sí que ha anul·lat la diana de Pedri, tot i que abans, l'àrbitre ha expulsat Francisco per les protestes.

En els primers instants de la represa, Lewandowski ha sentenciat el duel amb el tercer i definitiu. El Barça ha alçat el peu de l'accelerador i l'Elx també ha aprofitat la situació per a fer canvis pensant en els pròxims compromisos lliguers, contra equips de la seua lliga com el Rayo o el Mallorca. Veurem si amb Francisco a la banqueta, ja que el tècnic andalús queda molt tocat després de la cinquena derrota en sis partits.