Baraja: "És un somni entrenar el València"

Corona ha assegurat que a Peter Lim li va entusiasmar l'opció del Pipo

Baraja: "És un somni entrenar el València"

El nou entrenador del València, Rubén Baraja, s'ha mostrat molt il·lusionat davant de la seua nova etapa en el club i s'ha mostrat convençut que aconseguirà traure l'equip de la zona de descens, encara que ha apuntat que s'ha d'enviar un missatge d'exigència als futbolistes.

"Cal transmetre un missatge d'exigència als jugadors, estem en el València i hi ha una sèrie de valors en el dia a dia que són innegociables", ha dit el Pipo en la seua presentació com a nou inquilí de la banqueta valencianista.

El nou entrenador del club ha afirmat que "m'agradaria tindre el Mestalla darrere i que la gent no fera manifestacions, però no estic ací per a jutjar i entenc que es manifesten, però com a valencianista sé que l'equip necessita l'afició".

Baraja ha assenyalat que el València té una exigència molt alta per la seua història i ha dit que els jugadors han de traure la seua millor versió i que el primer és assumir la realitat.

Corona: "A Lim li va entusiasmar el report de Baraja"

El director tècnic del club, Miguel Ángel Corona, ha contat que al màxim accionista, Peter Lim, li va entusiasmar i es va mostrar content amb l'opció de Rubén Baraja que va portar a Singapur i ha reconegut que l'exjugador valencianista era la seua primera opció.

També et pot interessar