Alessio Lisci: "La pressió d'eixir a guanyar tant sí com no et limita molt"

L'entrenador del Llevant creu que si s'obsessionen amb la victòria no estaran fent les coses correctament, perquè el que compta és estar fora del descens en l'últim partit de Lliga

Entrevista a l'entrenador del Llevant, Alessio Lisci

L'entrenador del Llevant, Alessio Lisci, ha dit en una entrevista en exclusiva per a À Punt Esports que, tot i la situació que viu l'equip, no s'han d'obsessionar amb la victòria i han d'oblidar la ratxa. "Quan ixes al camp amb la pressió de guanyar, et limita molt i els rivals també juguen amb això". El tècnic italià creu que si s'obsessionen amb la victòria no estaran fent les coses correctament, perquè el que compta és estar fora del descens en l'últim partit de Lliga.

Lisci ha assegurat que han d'entendre que "en algun moment els empats també són bons i que la victòria ja vindrà per si mateixa". Tot i això, ha reconegut que també tindran la necessitat de sumar de tres en tres, però que la clau és esborrar la ratxa i jugar com si no existira.

L'entrenador granota ha reconegut que la derrota en el derbi contra el València els ha deixat tocats, perquè, segons ell, van meréixer guanyar el partit, encara que ha admés que van cometre errades. En aquest sentit, ha reconegut que han de millorar en defensa, sobretot en l'àmbit conceptual.

L'ìtalià pensa que les vacances de Nadal li han anat bé a l'equip, que veu mentalitzat i amb ganes de revertir la situació. El Llevant, amb tres casos, no ha sigut alié a l'allau de positius de covid-19 que afecta el món del futbol. El tècnic espera que la xifra no augmente de cara a l'enfrontament del pròxim dilluns contra el Vila-real, un equip que li agrada molt i contra el qual creu que caldrà fer un partit molt seriós per a poder puntuar.

Pel que fa al mercat de fitxatges d'hivern, Lisci ha explicat que no s'ha d'anar a fitxar per fitxar, i que només s'ha de fer si es millora la plantilla i sempre que aparega una bona oportunitat.

També et pot interessar

stats