El València Basket s’exhibeix en la segona part per a superar el Palència (111-93)

Inglis i Ojeleye, els millors del partit amb 18 i 17 punts, respectivament

Jaime Pradilla recupera una pilota en el partit contra Palència
Jaime Pradilla recupera una pilota en el partit contra Palència / València Basket

Victòria del València Basket a la Fonteta per 111 a 93 contra el Zunder Palència. Els taronja han començat el duel amb certa desgana i han permés que els castellans anotaren amb facilitat. Els de Mumbrú a penes s’ha esforçat en defensa i el primer quart ha finalitzat amb empat a 25 amb un gran treball del debutant Hands.

Mateix guió en els següents deu minuts. El Palència ha trobat vies fàcils d’anotació i fins i tot ha arribat a guanyar de quatre punts. Al descans, lleuger avantatge per als castellans: 53 a 56.

En l’equador del tercer quart, per fi, el València Basket ha començat a apretar en defensa. Amb un parcial de 13 a 0 (minut 27, 75-64), els taronja han posat l’accelerador, amb bons minuts d’Inglis i Anderson. Però el Palència ha tornat a acostar-s'hi (minut 29, 77-76).

Contundència en l’últim quart

Ha sigut ja en l’últim quart quan el València Basket ha decidit posar-se a la faena. Amb una marxa més en defensa i una exhibició en atac, els taronja han acabat per escapar-se. Un triple de Pangos en l’última jugada del partit ha deixat la màxima diferència en el marcador, fins al 111-93 del final. Fins a set jugadors taronja han arribat als deu punts i, a més, ha sigut la màxima anotació del conjunt valencià d’aquesta temporada.