El València Basket recupera el somriure (76-69)

L'equip taronja s'ha refet a una mala primera part per a trencar la dinàmica de dues derrotes seguides

López-Arostegui celebra una acció
López-Arostegui celebra una acció / Miguel Ángel Polo

El València Basket s'ha retrobat amb el triomf després de dues derrotes dures en la Lliga ACB i l'Eurolliga. L'equip taronja ha aconseguit una victòria treballada contra el Saragossa a la Fonteta (76-69), després de refer-se a una mala primera part.

Als d'Àlex Mumbrú els ha pesat d'inici la mala dinàmica de resultats i joc, i els aragonesos ho han aprofitat per a portar la iniciativa des del xiulit inicial. Només Xabi López-Arostegui semblava estar en el partit, i els visitants se n'han anat al descans amb una renda de sis punts a favor (37-43).

La diferència ha crescut fins als nou punts en la represa (39-48), però el València Basket s'ha despertat, i amb un parcial de 18-4 liderat per Puerto i López-Arostegui, li ha donat la volta al partit (57-52). El Saragossa no s'ha rendit, però l'equip taronja no ha deixat que els visitants tornaren a avançar-se en el marcador.

El València Basket ha tornat a la senda de la victòria de la mà de López-Arostegui, màxim anotador del duel amb 18 punts. Aquest triomf manté els de Mumbrú tercers en la Lliga, només superats pel Reial Madrid i el Barça.