El València Basket ix escaldat de Milà (83-52)

L'equip taronja ha perdut els quatre quarts del partit: 23-12, 21-19, 20-8 i 19-13

Mirotic fa un tap a Ojeleye
Mirotic fa un tap a Ojeleye / Twitter: @OlimpiaMI1936

Un València Basket bla i sense rigor s'ha deixat avassallar pel Milà de Nikola Mirotic. Amb dènou pèrdues i un percentatge de tir de camp del 28%, l'equip de Mumbrú ha fet el seu pitjor partit en l'Eurolliga i no pot superar el seu millor inici europeu.

Amb Chris Jones sense viatjar i amb Stefan Jovic tocat, Jared Harper ha pres la batuta del partit. El baixet nord-americà aporta energia i dinamisme, però amb només una assistència no ordena el joc com sí que ho fa un base com Guillem Ferrando, que ha entrat només per a donar descans a Harper.

El Milà, necessitat després de la mala arrancada de competició, ha eixit molt més ficat i prompte ha quedat clar. Ha dominat el rebot ofensiu i fins i tot ha pogut dosificar Mirotic, que ha anotat sense errades els seus primers catorze punts, fins a un total de 19.

Només Harper ha arribat al doble dígit en anotació, 10 punts; mentre que Robertson i Claver s'han quedat sense anotar. Jaime Pradilla, que s'havia quedat en un primer moment a València pels problemes estomacals de Boubacar Toure, només ha anotat un punt des del tir lliure.

També et pot interessar

stats