El València Basket perd la quarta plaça a Badalona (76-68)

Els taronja no han trobat la manera de superar el joc dur del Joventut

Pau Ribas llança davant la defensa taronja
Pau Ribas llança davant la defensa taronja / Twitter: @Penya1930

Derrota del València Basket a l’Olímpic de Badalona per 76 a 68, un triomf que permet al Joventut arrabassar als taronja la quarta plaça en la classificació. L’encontre ha sigut duríssim i els àrbitres han permés molts contactes.

Els de Carles Durán han començat amb un punt d’intensitat més en defensa i als taronja els ha costat anotar (min. 7, 13-8). Peñarroya ha posat més múscul en la pista, amb Puerto, Jasiel Rivero i López-Arostegui, i els taronja s’han enganxat al partit. La primera part, amb lleugers avantatges per als dos equips, ha finalitzat amb 37 a 34 a favor dels verd-i-negres, i amb molt de marge de millora en el joc dels valencians.

En la segona part, el Joventut ha endurit encara més el seu joc i el València Basket no ha sabut fer-li front. La veterania de Pau Ribas, infal·lible en el triple, i el talent de Tomic han posat el primer avantatge gran en el partit (min. 26, 52-39). Els taronja no trobaven camins en l’atac i el joc s’ha anat embrutant per moments. Una situació en la qual el Joventut està molt còmode enguany, ja que és un dels equips que millor defén de l’ACB. Al remat, 76 a 68 i el València Basket perd la quarta plaça.