El València Basket frega una nova gesta a Turquia (79-77)

Els de Mumbrú, de més a menys, lluiten fins al final, però no trauen profit del duel contra l’invicte Fenerbahce.

Harper s'ha lesionat durant el partit
Harper s'ha lesionat durant el partit / Agència Efe
Samuel Borja
20 d'octubre 2022 - 22:27

El conjunt valencià s’ha quedat a un pas de certificar la gesta que haguera suposat aconseguir un doble triomf consecutiu contra dos grans com l’Efes i el Fenerbahce a Istanbul.

Els taronja han entrat a aquest segon capítol turc amb les idees clares i donant continuïtat al bon encert des de la línia de tres com en el triomf contra l'Efes del passat dimarts. Amb les idees clares en atac, inclús els taronja donaven una millor versió en defensa que ha desesperat els d’Itoudis. Al descans el premi per als valencians era un +9 en el marcador (34-43). La única mala noticia fins al moment era la lesió de Harper al turmell.

L’ambient a l'Ülker Sports estava carregat i ha esclatat en la represa quan el Fenerbahce ha trobat l’encert necessari de la mà de Wilbekin en atac per a donar-li la volta al marcador, aprofitant els dubtes del València Basket, que no trobava cap respir per part dels àrbitres.

Lluny de perdre-li la cara al partit, Van Rossom s’ha encarregat de fer creure els taronja amb punts i robant darrere però, quan el partit s’acostava al final, el bon encert de Hayes i Calathes ha encarrilat la victòria. En els últims minuts han regnat les imprecisions i un rebot ofensiu de López-Arostegui i una pilota recuperada per Radebaugh han fet creure a falta de huit segons quan l’equip s’ha posat a un punt.

Guduric ha rebut falta i ha encertat el primer tir lliure; el segon ha caigut a les mans de López-Arostegui, que amb tres segons no ha encertat el triple des del mig de camp. Tercera derrota en Eurolliga per una victòria contra l’Efes, i viatge a Santiago, on diumenge espera l’Obradoiro en l’ACB.