El València Basket es desunfla contra el Barça (78-88)

El blaugrana Veselý, amb 21 punts, ha sigut un maldecap per als d'Àlex Mumbrú

Chris Jones, defensat per Ricky Rubio, que disputava el seu primer partit a domicili en el seu retorn al Barça / València Basket

Un mal tercer quart del València Basket l'ha condemnat en el partit d'Eurolliga contra el Barça, en què el txec Jan Veselý ha dominat la pintura.

Veselý, amb 21 punts i cap tir fallat (10 de 10 en tirs de dos i un tir lliure), ha sigut el màxim anotador del duel i també el més valorat, amb 25 punts.

Semi Ojeleye i Chris Jones, amb 19 i 15 punts respectivament, han sigut els millors de l'equip taronja, que se n'ha anat al descans cinc punts per davant en el marcador després de superar un mal inici, empat a 18 al final del primer període i 24-19 en el segon.

Però el duel ha canviat després de passar pel vestidor. El Barça s'ha disparat en el marcador: 51 punts només en dos quarts, un ritme anotador que el València Basket no ha pogut seguir.

Els d'Àlex Mumbrú encadenen la tercera derrota consecutiva en la màxima competició continental i els perilla la participació en el play-in, que dona dret a disputar l'encreuament d'accés als quarts de final de la competició.