El València Basket no compareix a Bilbao (93-78)

Un mal primer quart condemna els taronja a Miribilla

Anderson celebra una cistella
Anderson celebra una cistella / acb Photo / A. Arrizabalaga

Mal inici del València Basket a Miribilla. Jaume Ponsarnau ha sabut identificar la falta de múscul en la pintura per a carregar el joc interior. Amb la direcció de Smith i la superioritat baix l’anella de Kileya-Jones, Bilbao s’ha escapat en el marcador. El primer quart, 28 a 18 per als de casa.

L’avantatge ha pujat fins als catorze punts en el segon temps, amb un València Basket que semblava que s’havia oblidat de jugar. Chris Jones, amb un parell d’accions, ha retallat la diferència per a arribar al descans amb 42 a 33.

Després de la represa, l’encert de Pantzar des del triple ha fet que el parcial a favor dels de Bilbao augmentara encara més. Els taronja s’han vist incapaços de frenar el joc dels de Ponsaranau i només Jones veia l’anella amb facilitat. Amb Miribilla espantant els seus, el partit ha finalitzat amb el màxim avantatge per als de casa, 93 a 78. Derrota i males sensacions a quatre dies de la Copa de Rei, en què els taronja s’enfrontaran al Gran Canària, que també va perdre ahir en Lliga contra el Palència.