El València Basket assalta la pista del líder de l'ACB (93-94)

L'equip taronja consolida la quarta posició gràcies a la cinquena victòria seguida

Jasiel Rivero s'ha retirat lesionat després d'una falta de Vincent Poirier
Jasiel Rivero s'ha retirat lesionat després d'una falta de Vincent Poirier / Agència Efe

El València Basket ha guanyat 93-94 el Reial Madrid, líder en solitari de la Lliga Endesa, i fixa en cinc la ratxa de victòries seguides en Lliga, on s'assenta entre els primers quatre classificats.

L'equip de Joan Peñarroya guanya a la pista del líder de l'ACB la mateixa setmana d'enfrontar-se al Gran Canària, un equip que lidera el grup de l'Eurocup i que va derrotar l'equip taronja, un fet que li allunyava la possibilitat d'acabar la fase regular com a líder del grup.

El València Basket manté la seua imbatibilitat en Lliga el 2022 i en la pròxima jornada, l'última de Lliga abans de la Copa, s'enfrontarà al Breogán, l'últim equip que el va guanyar, el 19 de desembre de l'any passat.

La victòria al WiZink Center de Madrid ha sigut coral: tots els jugadors menys Víctor Claver, que ha viatjat, però no ha jugat, han anotat, i cinc han sumat més de 10 punts: Neno Dimitrijevic, Klemen Prepelic, Xabi López-Arostegui, Bojan Dubljevic i Jasiel Rivero.

El cubà, que ha acabat lesionat després d'una dura falta de Poirier, ha mantingut, amb el seu domini de la pintura, el València Basket en el partit en els moments més complicats. També López-Arostegui, el jugador taronja millor valorat, ha desnivellat un duel molt disputat.

També et pot interessar

stats