Unicaja Màlaga - València Basket: ofegar les penes en la Lliga

L'equip taronja buscarà l'onzena victòria seguida en l'ACB per a oblidar la mala ratxa en l'Eurolliga.

Nikola Kalinic durant una jugada del partit contra Zalgiris Kaunas a la Fonteta
Nikola Kalinic durant una jugada del partit contra Zalgiris Kaunas a la Fonteta / Efe.

El València Basket intentarà redimir-se aquest diumenge en el partit de la Lliga contra l'Unicaja Màlaga de la dolorosa derrota a l'Eurolliga contra el Panathinaikos, la sisena en els últims set partits a Europa. Al contrari que en la competició continental, l'equip taronja acumula deu victòries seguides en l'ACB i buscarà l'onzena per a seguir acostant-se als primers llocs de la classificació.

La regularitat està sent l'assignatura pendent de l'equip entrenat per Juame Ponsarnau aquesta temporada, sembla que no és capaç d'estar a bon nivell en les dues competicions alhora. Quan millor estava en l'Eurolliga, els resultats no acompanyaven a l'ACB, i ara, la bona ratxa en la Lliga coincideix amb la pitjor a Europa.

L'entrenador taronja assenyalava en la prèvia que “és important recuperar a l'equip tant físicament com mentalment". "Per a recuperar el factor mental necessites recuperar les cames i que es recuperen del cansament, i perquè senten que estan recuperats físicament necessiten estar bé de cap, nets i passar pàgina", ha explicat.

Siga com fora, l'equip necessita un triomf que faça oblidar les dues derrotes dels últims dies en la competició continental. Enfront tindrà un equip en crisi, que acumula huit derrotes seguides en totes les competicions, fet que ha propiciat un canvi d'entrenador. Fotis Katsikaris es va fer càrrec de l'equip malagueny la setmana passada i el de València Basket serà el seu tercer partit al capdavant de l'Unicaja.

L'Unicaja no guanya al Martín Carpena des del passat 6 de desembre, quan va derrotar l'UCAM Múrcia (102-81), i acumula quatre derrotes consecutives en la seua pista, on només ha aconseguit tres triomfs en tota la Lliga. Tot i això, els malaguenys van aconseguir la victòria en el partit de la primera volta a la Fonteta (66-71). Ponsarnau manté les baixes de Guillem Vives, per una lumbàlgia, i de Joan Sastre, per una lesió muscular.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 hores, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats