L'HLA Alacant suma la tercera victòria seguida

El Lucentum ha guanyat per 84-82 el Lleida, l'equip més en forma de la LEB Or, i continua escalant posicions en la classificació

Simmons i Van Zegeren celebren una acció
Simmons i Van Zegeren celebren una acció / Twitter: @FundLucentum

L'HLA Alacant i el TAU Castelló porten camins paral·lels en les tres últimes jornades de la Lliga LEB Or. Els dos equips valencians en la segona categoria del bàsquet estatal sumen tres victòries seguides, després de superar una dinàmica negativa de resultats. Fins i tot ja guanyen pel mateix resultat (84-82). El Lucentum ho ha fet contra un dels equips més en forma de la competició, el Lleida, i els de Toni Ten, contra un equip de la part alta, el Palència.

L'equip entrenat per Gonzalo García de Vitoria ha completat un gran partit al pavelló Pedro Ferrándiz per a guanyar els catalans, que venien de véncer l'Estudiantes, gran favorit a l'ascens a la Lliga ACB. L'HLA Alacant ha anat pràcticament per davant durant els dos primers quarts, però el Lleida se n'ha anat als vestidors amb avantatge (37-40).

La igualtat ha sigut la tònica durant tota la segona part, amb alternatives en el marcador, però amb rendes mínimes per als dos equips. Els alacantins han aconseguit arribar als minuts finals per davant i han tancat un triomf de prestigi que els acosta a la zona de play-off d'ascens. Matulionis, amb 22 punts, i Simmons, amb 21, han sigut els més destacats dels alacantins.

També et pot interessar

stats